Despre noi

DOWCom este o agentie de comunicare, relatii publice si marketing care va da glas brandului si va va ajuta sa construiti relatii durabile cu publicul tinta al organizatiei prin intretinerea unui flux comunicational continuu, relevant si interactiv prin dezvoltarea si aplicarea unor strategii croite pe masura nevoilor specifice.

Venim pentru a sustine nevoile de comunicare ale organizatiei. Ascultam, analizam, identificam nevoile publicului tinta al clientilor nostri si incepem sa construim pentru a implica activ publicul in viata organizatiei. Un client care trece de la simplul act de cumparare al unui produs sau serviciu la jucator activ in dezvoltarea organizatiei va deveni fidel brandului. Mai mult, va deveni un purtator de cuvant important in cadrul comunitatii sau comunitatilor din care face parte.

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, internetul ofera solutii, unelte si tehnici de comunicare eficiente. Impreuna le vom descoperi pe cele potrivite nevoilor specifice pentru a da o voce puternica brandului.