Clienti

Am reusit sa indrumam o serie de companii care au inteles importanta si beneficiile unei prezente puternice in spatiul virtual spre o identitate online puternica. Odata cu dezvoltarea intenetului, nevoile au crescut, s-au diversificat, devenind din ce in ce mai specifice, concentrandu-se pe comunicare, interactiune si dezvoltarea de continut relevant prin care companiile sa se apropie de public, sa-i castige increderea. De aceea, pentru a veni cu solutii viabile, am dezvoltat servicii de comunicare si marketing online, prin care raspundem promt nevoilor de vizibilate manifestate de clientii nostri.


 

Agrafa (www.agrafa.ro) - unul dintre cei mai importanti prestatori de servicii de tipografie din Bucuresti. Am lucrat pe mai multe proiecte de promovare si optimizare pentru motoarele de cautare, cum ar fi realizarea de microsite-uri pentru servicii specifice si intermedierea comunicarii online pe diferite canale in vederea atingerii obiectivelor de marketing stabilite periodic.


 

Professional Translations (www.professonal-translations.ro) – agentie de traduceri specializate care a optat pentru o strategie integrata de comunicare care cuprinde redactarea si distributia de comunicate de presa, intretinerea blogului si comunicarea pe retele sociale. Rezultatele se observa atat in pozitionarea in motoarele de cautare dupa principalele cuvinte cheie, cat si in autoritatea agentiei pe aceasta nisa a traducerilor specializate.
OnlineBijoux (www.onlinebijoux.ro) – unul dintre magazinele online de pe segmentul bijuteriilor din Romania cu cea mai mare colectie de bujuterii si accesorii. Colaboram pentru intretinerea blogului cu articole optimizate in functie de cele mai frecvente cautari din domeniu si intermediem comunicarea pe retelele sociale. Mai multe detalii, in studiul de caz.

 


 


Romtehnichim
(www.emex.ro) – unul dintre cei mai importanti producatori autohtoni de vopsele cu care colaboram deja de mult timp in ceea ce priveste intretinerea blogului si comunicarea pe retelele sociale.twinzAPP - (www.twinzapp.com) - Companie socializata in dezvoltarea de aplicatii pentru domeniul digital publishing. Ne-am ocupat de comunicarea prin blog, pe retelele sociale, dar mai mult ne-am concentrat pana acum pe cercetarea de marketing in vederea descoperirii de oportunitati de dezvoltare a retelei internationale de vanzari.ROCKS (www.therocks.ro) – cel mai nou client din portofoliul nostru, magazin online de prezentare al creatilor unor designeri independenti care s-au lansat in domeniul modei. Este un proiect pe care l-am inceput prin dezvoltarea site-ului, iar odata ce am implementat magazinul online am demarat actiunile de SEO, PR digital si marketing online.Ravitex (www.ravitex.ro) – unul dintre cei mai mari transportatori din Romania. Am colaborat cu ei la dezvoltarea si optimizarea continutului site-ului dar si la alte proiecte de comunicare prin care am urmarit intarirea prezentei online a companiei. Guban
(www.guban.ro) – unul dintre cele mai renumite branduri romanesti, cu traditie in ceea ce priveste incaltamintea pentru femei. Am colaborat la rebranding-ul site-ului si la actiunile de promovare a noului concept vizual Guban Timisoara. Mai multe detalii despre proiectul Guban, aici: studiu de caz.Fares (www.fares.ro) - unul dintre cei mai importanti producatori romani de ceaiuri si remedii pe baza de plante, este un brand cu traditie de aproape un secol pe piata autohtona. Colaborarile cu Fares se orienteaza pe strategiile de marketing online pentru consolidarea prezentei brandului si a produselor sale in mediul virtual.