Servicii Copywriting

Indiferent de nisa in care activati, scriem continut pentru dumneavoastra. Identificam elementele de interes ale organizatiei si le popularizam prin strategii de continut distribuit in mediile online potrivite. Alegeti tipul de continut care vi se potriveste sau contactati-ne pentru a va indruma spre alegerea potrivita nevoilor dumneavoastra.

Copywriting pentru materiale publicitare flyere, brosuri, bannere,  dosare de presa sau conceptie si distributie de newsletter intern sau extern.  Construim atat design-ul cat si mesajul dorit in materialele publicitare. Fie ca este vorba de un produs, un serviciu sau un eveniment, vom gasi forma si mesajul potrivit pentru a-l aduce cat mai bine in atentia publicului.

Recenzii pentru produse/servicii: Nu e suficient sa enuntati produsul/ serviciul pe care-l oferiti. S-ar putea sa nu fie suficient pentru a-l determina pe consumator sa ia decizia de cumparare. Trebuie sa-i oferiti o descriere calitativa a ofertei pliata pe nevoile sale. La acest capitol suntem bucurosi sa va fim de folos.