Creare, editare de continut

Continutul pe care-l distributi online va aduce in fata publicului tinta, ii atrage atentia si va consolideaza imaginea. De aceea am gandit pachete de continut care ating nevoile si domeniile esentiale ale comunicarii online.

Continut site-uri. Site-ul este  elementul principal prin care orice organizatie isi asigura prezenta si imaginea online. De aceea continutul afisat trebuie sa fie original, optimizat pentru motoarele de cautare, calitativ, complet si accesibil.

In momentul in care un vizitator ajunge pe site, el trebuie sa aiba la dispozitie toate informatiile de care are nevoie astfel incat sa poata lua o decizie de cumparare.

Deoarece continutul poate reprezenta un generator important de clienti noi, va oferim un pachet de servicii adaptat nevoilor dumneavoastra:

 • identificare cuvinte cheie specifice domeniului de activitate;
 • redactare continut site optimizat pentru motoarele de cautare;
 • descrieri optimizate pentru produse;
 • realizarea de press pack-uri;
 • dezvoltarea de media room-uri pentru companii;
 • intretinere continut.

Redactare articole: Identificam elementele din cadrul organizatei dumneavoastra care au potentialul de a starni interesul publicului specializat din acelasi domeniu de activitate. Luam aceste elemente, le punem in cuvinte, in vederea redactarii de articole, interviuri. De ce? Pentru ca este benefic sa va faceti vocea auzita in domeniul de activitate in care actionati, sa fiti o organizatie activa din punct de vedere comunicational.

Articol SEO Express

 • Cautati un serviciu eficient de promovare care sa aduca afacerii dumnevoastra expunerea de care are nevoie, dar si certificarea experientei si expertizei in domeniul de activitate? Ati ajuns in locul potrivit ! Tocmai am expus pe rafturile noastre serviciul „Articol SEO Express” – redactare si publicare de articole optimizate atat pentru motoarele de cautare cat si pentru nevoile dumneavoastra specifice.

Intretinere bloguri: Sunteti prea ocupat sa va tineti la zi blogul firmei? Nicio problema, avem noi solutia: va scriem articolele pentru a avea postari regulate. Un blog care nu este intretinut isi pierde din cititori, devine neinteresant, ceea ce determina o scadere a numarului de vizitatori pe site-ul principal si, implicit a potentialilor clienti. Blogul este un bun instrument de comunicare organizationala interna, dar, in acelasi timp, unul esential pentru optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare.

Incercati sa va  construiti un brand personal sau al unei organizatii, simtiti ca aveti ceva de spus? Fie ca va reprezentati pe dumneavoastra sau organizatia in cadrul careia activati, un blog este intotdeauna un mediu foarte bun pentru exprimarea libera a ideilor, dar si al interactiunii cu publicul tinta. Blogurile sunt un instrument puternic de comunicare si pot influenta tendintele in domeniile pe care se specializeaza. Companiile apreciaza din ce in ce mai mult acest instrument pe care-l folosesc atat ca parte a strategiei de comunicare externa cat si pentru a obtine feedback din partea publicului vizat.

De aceea am creat pentru dumneavoastra pachetul BLOG Plus, pachet pe care odata ce-l deschideti veti gasi:

 • domeniu special pentru blog;
 • design blog;
 • redactare continut optimizat pentru motoarele de cautare (Google, Yahoo, Bing);
 • postari periodice de continut stabilit in functie de preferintele clientului;
 • promovare blog;
 • gestionarea comunicarii cu cititorii;
 • optimizare imagini si continut video.